idealofsweden

~inlägget är ett samarbete med iDealOfSweden.com och innehåller annonslänkar ~
 
I fredags tog jag kort på mitt nya mobilskal, som jag köpte för ett tag sen. Skalet har iDealOfSweden gjort i samarbete med den tyska influsensern dearing Kinga. Visste ni förresten att iDealOfSweden startade upp här i i Norrköping och att allt produkter är kompatilba med varandra med hjälp av magneter. Smart va?!
 
Den grå mobilclutchen hittar ni HÄR, och mobilskalet hittar ni HÄR.
 

Fruhippa

Vid nyår fick jag reda på att min barndomsvän hade gått och gift sig under sin semesterresa. Jag och en annan vän hade träffat henne kort innan och hon lyckades hålla hennes plan hemlig för oss.
 
Men vi tänkte inte hålla vår plan hemlig för henne.Vi skickade totalt sju brev till henne där hon uppmanades att lära sig en sång och där hon skulle packa, och senare packa om.
 
Det sista brevet kom med en väska några dagar innan fruhippan, så att hon skulle vara redo att träffa oss på den stora dagen. Men vi kom aldrig och plingade på. I stället kom en okänd man och hämtade henne, med ytterligare ett brev där hon skulle ta på sig träningskläder och följa med och äntligen få träffa the ladies.
 
Tolv ladies stod nämligen och väntade inte så långt från hennes hem.
 
 Det blev en rolig dag med många aktiviteter, många skratt och väldigt god stämning. Jag hoppas att hon är nöjd med dagen!!
 

Där hänger en...

~ inlägget är i samarbete med Nelly.com och innehåller annonslänkar ~
I sovrummet, bredvid påskklänningen, hänger en av klänningarna som jag har beställt till balen. Idag kommer nog den andra som jag har beställt.
 
Den ljusblå klänningen hittade jag hos Nelly.com, innan jag hittade en annan mörkblå. Nu väntar jag på att den andra ska komma så att jag kan bestämma mig. Den här klänningen var väldigt fin på, men jag är orolig för att den är lite för enkel för att ha på en slottsbal. Den kanske skulle passa bättre på ett vanligt bröllop.
Det är synd att vi inte är inbjudna på något bröllop den närmsta tiden.