Glad påsk!

(null)
Påskriset inhandlades i veckan och i går la vi fram påskäggen. 

(null)
Mamma, påskharen var varit här för äggen är borta! Leeah kom inspringande till vårt sovrum imorse när hon såg att påskäggen inte längre låg kvar där vi lämnade dem igår. 

Hela veckan har barnen frågat vilken dag det är, och om det är den dagen som vi ska lägga fram äggen till påskharen. Vi har som liten tradition att lägga fram våra ägg på långfredagen. Alla i familjen har ett eget påskägg. Om vi har tur så kommer påskharen och lämnar något gott i dem. Och varje år är han så busig så han gömmer dem också. 

God morgon

(null)
God morgon. Jag ligger kvar i sängen medan Noah och Andreas gör frukost i köket. 

Noah, jag och mormorn spenderad kvällen på barnakuten i går. Noah har haft blå läppar flera gånger sen förra fredagen och en av sköterskorna ville kolla upp det. Ett väldigt litet blåsljud hittades men inget mer, så vi ska ha uppföljning om en månad. Vi kom hem sent och Noah hann bara sova en liten stund innan jag hörde hur han skrek i rummet. Då var hela han säng nerkräkts. Sen fick han sova i vår säng resten av natten. 

Vabru...mars

I söndags förmiddag drog vi vagnen i snön.. för att gå tipspromenad i vrinneviskogen. Cirka fem kilometer promenerade Max och Leeah och jag måste säga att jag är mycket imponerad av dem!
 
Den senaste tiden har bestått av vab, vab och lite mer vab. I morgon är ingen undantag, men då ska vi bara på kontroll på vårdcentralen. Lillemannen har varit blå på läpparna i helgen, så sköterskan där ville att vi ska kolla upp så att det inte är någt allvarligt. Ser allt bra ut så får han vara på förskolan efter det.