Lillans andra födelsedag

Torsdagen den 16 juli, när vi var i Danmark, fyllde lillan två år. Det firade vi med frukost på sängen med sång och paket. Men frukosten ville hon sedan äta vid frukostbordet så efter att hon hade öppnat färdigt paketen så satte vi oss vid frukostbordet och åt.
 
För efter frukosten så tog vi bilen och åkte till Legoland.
 
Andreas och barnen började dagen med att släcka bränder och leka brandmän. Sen tittade vi såklart på olika legodjur som fanns runtom i parken. Även vid karuseller och attraktioner som barnen var för små att åka fanns det något roligt för dem att titta på.
 
Max och Andreas åkte några karuseller som Leeah var för liten för. Sen åkte vi massa tåg och lugna karuseller, som även Leeah kunde åka med i.
 
Vi besökte både en Star Wars-utställning, där det hade tagit fyra månader och mer än 5 miljoner legobitar att bygga modellen av LEGO® X-wing Starfighter, som är Luke Skywalkers rymdskepp.
 
Sen tog vi u-båten ner under vattnet och besökte Atlantis, den förlorade staden, och alla legodykarna nere i vattnet.
 
Både Max och Leeah tyckte att Miniland var roligt, så där var vi väldigt länge och bara tittade på alla fordon som rörde sig och följde efter tåg som åkte under tunnlar.
 
På slutet av dagen åkte vi safaribilar runt vilda afrikanska djur. Max verkade tycka att det var roligast att köra bilen medan Leeah var mest intresserad av djuren.
 
Jag kan verkligen rekommendera att besök till Legoland, vi kommer troligtvis tillbaka om några år! Det fanns saker som vi inte hann med och saker fortfarande som vi kan upptäcka, som barnen var för små för. Det fanns något för alla, oavsett om du är ett år, tretton eller trettio.

Kommentera här: