Teknikens under.

Det är morgnar som den här som jag undrar vart mig bror är när jag behöver honom. Nu har visst hela bloggen bytt utseende fast jag inte har gjort någonting. Eftersom jocke har designat hemsidor så vet jag att han klarar av lite bloggdesign. Men han har inte tid att hjälpa mig när ajg behöver det. Och jag vet inte om det är för tidigt att ringa honom nu på morgonen. Antingen så sover han eller så jobbar, så svarar gör han säkert inte ändå.

Nu väntar jag på att klockan ska springa iväg lite, så att jag får åka till farmor. Jag ska dit och fika lite och så klart lämna tillbaka några saftflaskor som jag lånat för länge sen. Några jeans som behöver lagas får också förlja med. Sedan bär det av till IKEA. Jag blev galen igår när jag skulle hänga in lite kläder i Andreas garderob. jag fick riva ut alla kläder för att något skulle komma in. Så nu blir det att åka och köpa förvaring.

Kort dag..

Idag blev det en kort dag i skolan och det har jag tjejerna att tacka för. De har varit helt underbara med skrivandet. Jag kan ju säga att jag inte har hittat så mycket i min text så jag har inte skrivit så jättemycket på del två. Men jag ska läsa här hemma under eftermiddagen. Eller i alla fall till Andreas kommer hem. Sen funderar ajg på att åka till Jenny och hälsa på mina små pluttar lite. Jag skulle ju ha varit barnvakt igår, men så blev det inte. Måste säga att jag saknar dem.

Vad alla har barn förresten. Till höger och vänster har det plottat ut små liv den senaste tiden. Blev bjuden på kalas idag förresten. Men det är inte förrän i mars. Lojzan blir nog glad om vi kommer. Eller i alla fall om Andreas dyker upp. Jag brukar inte vara så intressant i hennes ögon.

Sovmorgon

Idag fick jag väldigt lång sovmorgon. Jag gick nog upp vid kvart i åtta och då hade jag snoozat nästan i tre kvart. När jag började vakna till kom myspys och mös med mig. Mysigare kisse finns inte. Det är ju tur att man har en liten kille när man kommer hem på eftermiddagarna och när man vaknar på morgnarna. Den stora killen har redan stuckit när jag vaknar. Och jag sover så gott på morgonen, så jag märker aldrig när hans klocka ringer och när han traskar iväg.

Nu ska jag gå och hämta lite fikabröd och packa ner, så att jag inte glömmer det. Snuttorna i skolan bestämde själva att jag skulle ta med mig fika idag. Så går det när man skvallrar om att man skulle baka.