Pizza


Idag skulle jag och sambon äta pizza hemma och då tänkte vi att lillen skulle få smaka han med, så vi gjorde en egen liten pizza till honom. Pizzan närmast gjorde vi till honom. (Det saknas ost och pizzakrydda på bilden).

Men vi visste inte om han skulle tycka om pizzan. Det är nämligen protester med det mesta här hemma nu. Det protesteras vid blöjbyte, matning, tandborstning, påklädning osv. Men pizzan åt han utan protester. Han fick sin pizza-del på en egen tallrik, och så fick han äta själv. Han åt upp nästan hela sin bit, förutom lite som hamnade på golvet eller i hakklappen.


Förresten, matchen slutade 3-2 till sambons lag. Duktiga killar!

Fotboll

Just nu är hela familjen och tittar på sambons fotbollslag. Sambon är ju skadad, så han får bara titta på.

 

 

Gräsänka

Nu har jag varit gräsänka hela veckan och i natt blir förhoppningsvis sista natten själv innan sambon kommer hem. Till råga på allt så har lillen varit dålig. Han har haft både feber och varit förkyld. Febern är borta, så han är på bättringsvägen. Det är skönt, för det har inte varit någon rolig vecka.

Igår åt vi mat hos svärmor och svärfar och mamma kom hit idag och hjälpte mig. Det är trevligt att få lite hjälp när man är själv. Nu ska jag kolla klart på Greys Anatomy innan jag kryper ner i sängen.