Länge sedan sist

(null)
Sen sist har det hänt mycket. Förutom att vi har firat jul, fått Corona igen och fått en 6-åring i huset så har vi även fått en 40-åring. 

(null)
Dagen innan hans födelsedag överraskade jag den blivande 40-åringen med att åka till Yasuragi Spa i Stockholm. Där stannade vi över natten och när vi kom hem så överraskade vi honom med att närmsta släkten var här. Det blev lite grekisk mat och alla hjärtans dag-fika som Leeah hade fixat. Barnen och mormor hade även dekorerat huset dagen innan medans vi åkte till Stockholm. Det blev ett lyckats firande på kärlekens dag. 

Tyvärr vaknade vi världen upp till ytterligare ett krig i torsdags. mina tankar har konstant varit i Ukraina de senaste dagarna jag kan inte låta bli att tänka på hur mina gamla vänner har det där borta. För er som inte vet så var jag i Ukraina en vecka under gymnasietiden. Och de eleverna vi träffade i den skolan som vi hade utbyte med kom även hit till Sverige. Jag hoppas verkligen att det ska ta slut snart och att förödelsen inte blir allt för stor. ❤️