Yxhult

För femte året i rad får barnen Kavatskor till vintern. Förra året fick Max prova Kavats ekologiska modell som heter Aspa.
 
Men i år gick vi tillbaka till Yxhult. De känns stadigare och mer robusta än den andra modellen han hade. Jag tror att de värmer fötterna lika bra, men Yxhult är lite smidigare att ta på tack vare kardborreknäppningen.
 
Jag beställde vinterskorna från Ellos som just nu har erbjudande. Just nu får ni 25 % rabatt på er beställning* - inkl. mängder av varumärken och leksaker, om ni anger koden 345447.
 
I samarbete med Ellos, inlägget innehåller adlinks.
_________________________________________________________________________
*Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med "kampanjpris" eller "design by". UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.
Gäller max en gång per kund, t.om. 2016-11-23

Ett försök till julkort

Idag skulle jag försöka få till ett bra julkort på alla tre barnen. Kravet var absolut inte att det var perfekt, eftersom sådana kort kan vara lite krångligt att få till. Speciellt om man är ensam vuxen och ska försöka få barnen att sitta still och samtidigt titta åt ungefär samma håll. Så nej, kravet var bara att få till ett enda bra kort.
 
Men det slutade med att lillemannen kröp iväg och sen gick de stora och la sig på låtsas för de började leka julafton istället. Sen när det "vaknade" så skulle de såklart öppna paketen som tomten hade lämnat under granen. Och då undrade så klart Noah varför båda två låg i sängen.
 
Det är tur att jag har några helger på mig att försöka få till ett nytt julkort om jag inte blir nöjd med något av dem jag tog innan barnen började leka.

Den yra sanningen...

Det har varit lite dålig uppdatering här de senaste dagarna. Jag har legat helt däckat i feber sen i tisdags och även Noah har varit dålig. Idag är jag feberfri men blir lätt yr och skakig om jag anstränger mig för mycket.

De senaste dagarna har vi nästan återgått till helamning då lillen inte har velat äta mat. Det i kombination med att jag bara har fått i mig flytande har kanske inte varit så bra för kroppen. Så helgen får väl handla om att få kroppen i balans igen.