Mer sommarrea till lillsnörpan

 
Även lillsnörpan fick lite från sommarrean, men hennes kläder var lite för stora så de kommer troligtvis att passa nästa vår och sommar.
 
// Shorts och T-shirts ZARA BABY //
 
 

Från sommarrean till lillherrn

 
Jag passade på att handla lite nytt till lillherrn när affärerna hade börjat med sommarrean. Sommaren har ju nästan inte ens börjat och ändå är sommarkläderna billigare. Jag tyckte att det var bra, och t-shrts går ju att ha hela året under en varmare tröja.
 
// Piké från Ralph Lauren via Babyshop // T-shirt ZARA BOYS // Skor ZARA BOYS //

En ny liten kille

Igår har vi träffat ett nytt litet underverk. Vi har träffat en gammal arbetskamrats lille Morris, som inte är så jätteliten längre. Han hann att fylla nästan två månader innan vi fick träffa honom. Det har mest varit sjukdomar som har ställt till det, men äntligen fick vi till ett besök.
 
Morris (och föräldrarna) fick en blöjtårta, medan storasyster Mila fick ett paket med kläder i. Morris sa inte om han blev nöjd eller inte, men jag hoppas att mamma Maria blev glad i alla fall.
 
Vi var hemma hos Cattis, en annan arbetskamrat, och där bjöds det på väldigt mycket och god fika. Barnen blev nog lite sockerstinna och sprang både ute och inne och lekte.
 
Jag tycker att det är skönt när barnen är i ungefär samma ålder, och även fast de inte har träffats på ett tag så tar det inte lång stund innan de leker allihop.