Haklappar

I dag fick jag hem haklapparna som jag hade beställt från Design K. Vi testade dem när vi åt mellanmål förut, och efteråt hittade jag en liten bit smörgås i fickan, och mangon var på haklappen. Och Max var lika ren efter mellanmålet, som innan.


Design K

Sömnlöst

I natt blev det inte mycket sömn. Lillen vaknade vid ett-tiden och sov oroligt i några timmar framåt. Han gnällde och var egentligen jättetrött men kunde inte falla i djupsömn. Han sov några minuter, eller som högst en kvart i taget och på den tiden kunde ju inte jag somna. Men sen framåt morgonkvisten somnade både jag och lillen. Hans pappa sov nog också, han hade emigrerat till soffan några timmar tidigare.

Nu ska jag snart iväg och få massage, vi får väl se om jag somnar under tiden.

Långpromenad

Idag ska jag och lillen gå en promenad till en kompis som precis har flyttat. Hon bor egentligen inte på andra sidan stan, men vägen dit hon bor är lite krånglig. Så vi får gå en långpromenad för att komma dit. Det är skönt att det är så fint väder, för då kan jag gärna ta en långpromenad.


Helgen var lugn annars för min del. I lördags bjöd vi in oss på mat hos Andreas föräldrar och i går var jag och Max på födelsedagsfirande hos bästa Johanna som fyllde 26 år! Just det, sen promenerade jag, Max och min mamma en sväng till stallet igår.