Fredagsmys

Alldeles strax ska sambon och jag ha fredagsmys i soffan. Då blir det lite godis och något gott att dricka till. Det tycker jag att jag förtjänar efter dagens spruta. Både lillen och jag var och tog vår andra Twinrix-spruta idag efter jobbet. Andreas fick sin för några år sedan genom hans jobb, men varken Max eller jag hade något vaccin innan. Vi behöver det till vår resa, så vi fick snällt betala elvahundra kronor per spruta för oss två.
 
Nej, nu ska jag gå och natta Max, så att gottet kan komma fra.

Planerat impulsköp

BRIO Race 2012. Färg: Deep Ocean
 
Det här var alltså mitt impulsköp från igår. Vi har tittat runt på vagn ett tag, eftersom vi åker iväg om några veckor. Så igår var jag förbi Barnens Hus, för att se om det fanns några fynd, och de hade precis fått en vagn från BRIO-fabriken. Det var nästan halva priset på vagnen, så då slog jag till.
 
På tal om vagnköp, så kommer inte denna att följa med på vår resa, utan vi hittade även en begagnad sulky från 2010 som vi köpte idag. Den kommer att få agera landet-vagn efter resan. Det är för övrigt även det en BRIO Race, men den är helt svart (eller brunsvart, för den är lite solblekt) och med silverfärgat chassi.
 
Nej, nu ska jag gå och ta hand om lillemannen som har fått lite feber nu på eftermiddagen.Ta hand om er!

Regnigt

Idag var tanken att jag och Max skulle åka till loppisen på Himpa-fältet, men när jag vaknade och såg att det regnade så ändrades planerna ganska snabbt. Vi åkte istället ut till Maxi tillsammans med en väninna och hennes dotter. Efter att vi hade ätit lunch så träffade vi min mamma och tittade på kusinens man som gick modevisning. Sen köpte jag en tröja till lillen och lite mat innan vi åkte hem.

Men på vägen hem stannade jag till i en annan affär och där blev det ett planerat impulsköp. Jag ska visa er imorgon vad som inhandlades.

 

Dagens lunch, både till Max och mig. Men vi delade på pastatallriken eftersom Max vägrade äta sin egen mat idag.