En händelserik dag

Först efter lunch var jag och barnen ute på promenad. Eller Max cyklade och Leeah sov i vagnen, så egentligen var det bara jag som promenerade. Vi lekte även en stund i vår nybyggda lekpark i området. 

På kvällen var jag och en vännina på bio och såg Fifty shades of grey och efter det åkte vi hem till en annan vän där vi fick lite champagne. Men efter två glas kände jag för att bege mig hemåt. 


Även fast det är tråkigt när det snöar, så var det väldigt fint ikväll när alla träd var helt vita. 

Efter en väldigt händelserik dag så ska jag nu krypa ner i sängen så att jag orkar hänga på resten av familjen när de vaknar i ottan imorgon. 

3 för 2

Igår slutade jag tidigt, så efter jobbet tog jag och barnen bussen ner till stan för att ta en fika. När vi ändå var på stan så passade vi på att köpa nya byxor till herr lilleman, som snart är på väg att växa ur de andra byxorna.
 
Kappahl hade lägligt nog Ta 3 betala för 2, så två par byxor till Max och en kjol till Leeah fick följa med hem.
 
Konstigt nog har inte Leeah en enda kjol, trots att jag själv tycker om både kjolar och strumpbyxor. Hon har (nog?) haft någon när hon var mindre, men som har blivit för liten, Men nu har hon en i alla fall. Den köpte jag i storlek 92, så att den räcker länge.
 
Sen köpte vi även nya hårtofsar till Leeah, för det är verkligen en förbrukningsvara i det här hemmet.

Innehållet

Ett par bruna stövlar från Svea som låg i paketet som jag fick hem härom dagen. De kanske inte är optimala för de allra kallaste dagarna men några minusgrader klarar de och dagar som idag, när det är lite snö och lite blask så är de jättebra.
 
Stövlarna hittar ni HÄR.