Mellandagsrean

I år har jag inte sprungit på mellandagsrean direkt, men vi var ute efter en ny hjälm till Max eller Leeah, när vi åker skridskor. Istället för en hjälm hittade vi en overall till bra pris.
 
När jag skulle byta en julklappsskjorta till Andreas hittade jag en skjorta och en klänning till barnen, på rean i affären bredvid. De kommer från Name It.
 
En overall till nästa år hittade vi. Först var det halva priset och så hade vi fått ett presentkort av svärmor i adventspresent, så 300 kronor betalade vi för den. Ett lagom pris för en overall. Den kommer från Didriksons, men köptes på Stadium.

Klappat och klart

 
Här är barnens klappar från julen i år. Jag har glömt att fotografera några saker, men det mesta kom med. Någon julklapp ville Max lämna hos mormor och morfar till en annan dag och en mössa hann jag inte ta kort på innan den skulle användas.
 
Jag tycket att barnen fick väldigt bra julklappar. Det var bra blandning, med både kläder, leksaker, böcker och spel. De fick även en hylla, som ska upp i deras rum så att böckerna kommer upp lite högre. Lilltjejen i familjen använder tyvärr böckerna som bitringar när nya tänder är på väg, så de måste skyddas från henne.

Julfirandet

Den här julen har vi ätit. Massor. Både julmat, kakor. julgotte och gröt. I mängder.
 
Sen har vi umgåtts med våra nära och kära. Tre olika julfiranden har vi hunnit med, så många kramar och mycket skratt har det blivit.
 
Med många nära och kära blir det många paket. Och med tomten på besök så blev det några extra.
 
Vi har som sagt haft ett underbart julfirande med våra nära och kära!