18-års kalas och bebis


Idag ska vi iväg och fira kusinen som snart fyller 18. För ett tag sen sa han att han önskade sig en tårta med hans favoritlag. Nu är det så att när kusinen var liten och fyllde år (kanske när han fyllde tre) önskade han sig bara en tårta. Så mamma ställde sig och gjorde en tårta med godis på till honom. Han blev överlycklig kan jag tillägga. Så i dagens tårta blev det godisfyllning (Ahlgrens bilar-mousse och jordgubbsmousse) för att knyta ihop tårt-säcken.


Sen ska vi få träffa Max nya lilla syssling, som har hunnit bli 2 veckor idag. Även lille Theo ska få en tårta, men den är såklart inte ätbar, eftersom små bebisar inte får äta tårta. Så därför får han en blöjtårta.


Blöjtårtan består av bland annat blöjor, kläder, skallra, skedar, nappflaska & nappar.

Svärföräldrarna

Mamma har varit ute på promenad med lillen i några timmar så att jag har kunnat fixa i ordning till morgondagens kalas. Vi ska nämligen fira kusinen imorgon. Han fyller nämligen 18 nästa vecka.

Nu är vi på väg till svärföräldrarna på fredags-mat. Sambon har önskat sig Taco och känner jag min svärmor rätt så kan hennes son få som han vill. Eftersom jag hade ockuperat köket tidigare idag, så var det svårt att laga mat hemma.

Jag ska visa er någon annan dag vad jag har pysslar med idag.

Lönesamtal

Just nu väntar jag och Max på att få komma in på BVC för att mäta och väga lite. Hans sju-månaderskontroll blev uppskjuten för att han hade feber då.

Efter BVC ska vidare till mitt jobb på lönesamtal. Jag borde ju få en jätteökning eftersom jag har utvecklats väldigt mycket under året. Fast det kanske bara räknas om man utvecklas på jobbet, och inte på hemmaplan. Så ökningen kanske inte blir så stor trots allt.