Dopet

Förra lördagen var det dags att döpa vårt tredje hjärta. Ett dop, som bestod av mycket kärlek och lite kaos. Någonstans i slutet av dopet, när lillebror hade fått vatten på huvudet så tröttnade Leeah och började springa och leka jaga i kyrkan. Prästen bara skrattade när resten av barnen hängde på henne och sprang.
 
Här ska jag strax sjunga en sång till min son. Välkommen hem som Sonja Aldén brukar sjunga. Mitt i sången kom Max och Leeah och satte sig brevid mig, vilket gjorde att det kändes som om jag sjöng sången lika mycket till dem som till Noah. Noah Valentin.
 
Gudmor och moster Malin fick tända Noah's dopljus. I Malins mage ligger förresten barnens lilla kusin. Så framåt sensommaren/hösten kommer vi troligtvis få gå på ytterligare ett dop.
 
Efter dopet gick vi till kyrkstugan för att fika och för att öppna Noah's doppresenter. Men när det var dags för presentöppning så ville Noah äta, så den var inte jag så delaktig i.
 
Tack alla som kom och och gjorde Noah's dag så speciell!

Lite nytt till barnen

Det här var vad som följde med hem till barnen från Stockholm sist:
 
// Gul och vit tröja från Zara // Vit T-shirt från Newbie //
 
// Blommig klänning från Newbie // Skor från Zara //
 
// T-shirtbodies från Newbie by Kappahl // Shorts och leggings från Zara //
 
Förutom kläder till barnen, så hittade jag ett tipitält till Leeah's och Noah's kommande rum, men då det står mitt bland alla kartonger så får ni vänta och se det efter vi har flyttat.

Spaning på stan

Idag har jag sprungit på stan... Egentligen behöver jag nya kläder men i och med att vi snart flyttar så spanar jag mest på inredning. Dessa fina saker hittade jag på en liten affär mitt i stan. Kanske att jag köper något sen när vi har flyttat till nya lägenheten.