God fortsättning!

 
God fortsättning på er där ute! Vi försöker få jullovet att gå genom att prova barnens alla nya leksaker. Julaftonen började med traditionsenlig grötfrukost, och barnen fick ett varsitt litet pepparkakshus till frukost.
 
Efter frukosten tittadebarnen på adventskalendern medans jag och Andreas dukade av, och sedan blev det paketöppning innan vi åkte vidare till släkten. Nöjdast var nog lillen som fick babblarnas väska med rekvisita och boken I bobbos väska.
 
Så här såg jag ut på julaton. Blommig klänning och en liten röd rosett i håret blev det.
 
God fortsättning!

Julförberedelser

I helgen har vi haft både sjukstuga och pepparkaksbak. Andreas låg i sängen med någon släng av influensan och jag tog hand om både hem och barn. Ett tag hade jag satt en deg till lussebullar, förberedde julgodis, hjälpte barnen med pepparkaksbak och lagade lasagne samtidigt.
 
Men det var förra veckan det. Nu har vi kanske en liten vattkopps-kille här hemma så nu går min energi ut på att lösa vardagspusslet den här veckan. Lillen får vara hemma från förskolan för att ta det säkra före det orsäkra, men nu är det avslutningar på flera aktiviteter den här veckan så jag försöker lösa vem som tar lillen och vem som tar de äldre på aktiviteterna. Men nu ska jag strax krypa ner i sängen, för nu orkar jag inte mer för idag.