Halloweenkalas

Med världens minsta hatt agerade jag häxa och lekledare i lördags till 11 små spöken, häxor, skelett och zombies. Max och Leeah hade sitt första Halloweenkalas och det verkade vara lyckat, då Max sa efter kalaset: "Det var det bäata kalaset nånsin".
 
Mer bilder kommer när jag har hunnit tömt kameran.

Badrummet

Jag passade på att ta lite kort på ena badrummet när jag ändå fotade mitt nya schampoo och balsam.
 
När vi flyttade in i lägenheten fanns det bara två duschar. Men en kväll fick Andreas ett ryck och började riva ner den ena duschväggen, vilket gick förvånansvärt lätt. Efter rivningen beställde han ett badkar. Behöver jag ens säga att barnen har badat nästan varje kväll sedan dess?
 
För första gången någonsin så har vi ett skötbord hemma. Vi har både tvättmaskin och torktumlare, där vi tidigare har haft skötbädden, så där kan vi inte byta blöja. När vi hade duschen så fick vi byta blöja på skötbädden på golvet, men nu har vi plats med skötbordet brevid badkaret.
 
 

Schampoo

I veckan fick jag hem nytt schampoo & balsam. Jag har använt serien HEAL från Maria Nila sen några månader tillbaka och är väldigt nöjd med dem. Jag fick sår i hårbotten efter graviditeten med Noah som inte vill läka förrän jag började använda de här produkterna.
 
Ni hittar dem HÄR. Just nu har Lyko kampanj på flera produkter från Maria Nila. Schampoot och balsamet som jag köpte är det nästan halva priset på. Använder ni koden "CRAZYWEEKEND" så får ni dessutom ytterligare 10% på köpet den här helgen. 
 
 
innehåller affiliatelänkar