Han slår till när man minst anar det.

Ja idag, efter att varit och handlat med mamma och Max så gick jag hem och fixade mat, med lite hjälp av mamma. Mamma gick precis innan maten blev klar, så jag behövde bara göra klart det sista när jag var själv med Max.

 Matstunden började jättebra ända till Max kom på att han inte ville äta. Och sen har kaos rått. Hela hans säng och väska har blivit genomsökt i jakt på nappar vilket har lett till ett stort kaos av saker. Han har sprungit och skrikit och vrålat och hämtat saker som han vet att han inte får röra. Nu, en timme senare, är jag nästan klar med min mat.

 
Nu åker han i säng, så får jag förhoppningsvis äta upp det sista på tallriken.

Mer än halvvägs

Oj vad fort tiden går. Nu är det visst bara 10 veckor (+- 2 veckor) tills bebis kommer. Vi kanske borde börja kolla om det är dags att fixa något innan han eller hon tittar ut.

Har ni några tips på vad man behöver till andra barnet?

Skogspromenad

Idag tog vi en sväng i skogen innan lunch och kalasfirande. Där vi bor tar det cirka 10 minuter till en stor skog så dit promenerade vi med Max i vagnen. När vi kom till skogen ville Max gå och han letade både efter tomten och hittade pinnar och kottar så han var väldigt nöjd när vi gick hem igen.