För sommarfötterna

 
I går httade vi äntligen sommarsandaler till Max. Jag har letat i varenda skoaffär i Norrköping och på alla internetsidor, men Kavats blå Erik, har varit slut överallt i hans storlek. Men i förrgår när jag ringde till en skoaffär utanför Norrköping så hade de en storlek större än vad han skulle ha. Vi la undan dem och åkte och provade dem igår. De är lite stora, men ändå inom gränsen för vad som är okej för barnskor.
 
Samtidigt hade de en kampanj att man fick det andra paret skor för halva priset, så då åkte det med ett par platstofflor till lillemannen. De är perfekta för honom på landet i sommar, eller när han ska följa med pappan på diverse äventyr, såsom till källaren eller sophuset.
 
// Blå sandaler från Kavat // Plasttofflor från Crocs //

Kladdkaka på kokosbotten

 
I veckan testade jag att baka kladdbaka på kokosbotten. Jag blev inte riktigt nöjd, jag tyckte att kokosbotten blev lite för tjock. Jag ska göra lite småändringar och testbaka den igen. Men sambon gav den tummen upp!
 
Om jag känner mig själv rätt så kommer det bli mycket provbak närmsta tiden eftersom vi har en blivande ettåring i huset. När man fyller ett år så ska det ställas till med kalas, och då behöver vi ha något att bjuda på. Jag återkommer om kakan blir bättre eller inte efter de små justeringarna.

Uppdatering i sommargarderoben

 
Barnen har fått lite uppdaterat i sommargarderoben. Här är lite som kom på posten häromdagen till dem. Max har fått lite shorts tidigare, som jag handlade när jag sprang på stan, men ett extra par var inte fel. Leeah behövde lite kläder som var lätta, tunna och ändå skyddade lite mot solen.
 
// Byxor och tunika från Next //