God fortsättning

God fortsättning på er där ute! Här hemma hos oss har det gått i ett sedan dagarna innan julafton. Barnen har gått på jullov och kommer inte börja föris förrän 10 januari. Lillebror har lärt sig gå en vecka innan 10 månadersdagen, så han knatar mest omkring med saker i händerna.
 
Julafton då? Jo den började med julfrukost och julbad innan Selmas saga och paketöppning. Sen åkte vi vidare till min bror med familj.
 
Hos bror min, väntade en gigantisk jullunch med allt som hör julbordet till. Sen tittade vi på Kalle Anka och hans vänner och kusinerna lekte, när det helt plötsligt knackade på dörren.
 
Tomten hade hittat till oss och kom med några paket till barnen. När tomten sedan gått så delade vi ut resten av paketen som låg under granen. Även jag hade varit snäll och fick ett paket av min familj.
 
I år blev det en väldigt lugn jul, vilket jag tror att barnen uppskattade. Jag gjorde det i alla fall.
 
 
 

I en vacker ask under granen

I helgen var en av mina äldsta vänner hemma hos oss. Under vår lilla gran som vi har i hallen låg ett litet paket till henne. Det var en lite sen födelsedagspresent.
 
I en vacker ask från Swedish Box Factory låg presenten till henne. Hon som funnits där i vått och torrt, sen dagistiden, förtjänade en liten gåva när hon fyllde år senast.
 
I asken låg det ett personligt smycke på hennes älskade. Smycket kommer från tothelittleone, som säljer personliga smycken via instagram. Jag hoppas verkligen att min vän blev nöjd med gåvan.

Bepanthen

I slutet av november fick jag hem ett paket från Buzzador, där jag skulle få testa en salva som passar hela familjen. Jag fick hem en tub med 30 gram Bepanthen-salva samt några småprover att ge bort till släkt, vänner och bekanta.
 
Nu har vi testat salvan, både jag och barnen. Jag tycker att den är helt okej både till barnen och till mig som har torreksem på händerna. Det blir som en skyddande hinna när man har använt den. Tycker man inte om att bli kladdig om händerna så är den inget för er.Den återfuktar okej, inte den bästa jag har testat, men heller inte den sämsta. Skulle jag då köpa den?Nja, jag vet faktiskt inte.Vi använder stora mängder salva här hemma, så om den finns eller kommer att finnas i pumpflaska, så kanske. Men annars tror jag tyvärr inte det, eftersom en liten tub kommer ta slut på några dagar.