Med smak av julen

Höstlovet har inte än passerat och vi har inte firat alla helgona, men i veckan har jag druckit både julmust och ätit clementiner. Idag åt jag även några skumtomtar. Jag vet att det egentligen är lite tidigt, men jag sparar mig alltid in i det längsta, ofast ändå tills adventsfikat som vi brukar ha. Men i år kunde jag inte hålla mig, kanske behövde jag lite gott för att gå vidare från de budgivningarna av hus som vi har förlorat sista tiden.
 
Men julpyntet får i alla fall vänta tills i mitten på december.

Nya nappar

För ett tag sen kom det hem tre nappar från namnnappen. Tidigare (och även till Max) har vi använt oss av namnlappar som vi klistrat på napparna, för att de inte ska försvinna på förskolan. Men Leeah började pilla bort lapparna på sovvilan, så varje dag fick jag sätta på nya lappar. Till slut tröttnade jag och beställde de här napparna. Så nu behöver jag inte vara orolig att hennes nappar kommer bort på förskolan, som jag var när de var omärkta.

PompDeLux-visning

Idag har jag haft PompDeLux-visning hemma hos mig. Vi blev en liten skara som kom, men jag är väldigt glad att jag inte ställde in, då jag blev väldigt positivt överraskad av kläderna. Jag trodde innan att kläderna skulle vara fina, men att de var så fina hade jag inte kunnat tro. Jag la en beställning, till båda barnen samt till en av deras kusiner. Ni kommer att få se vad det var sen när kläderna kommer.
 
Jag hoppas att jag kan vara med när Veronica visar vårkollektionen också.