Ett litet paket

Idag kom det hem ett väldigt fint inslaget litet paket från KyssJohanna, där det låg en liten vit påse i.
 
I påsen låg det två små fina örhängen från Edblad. En liten tidigt påskpresent från mig själv. Det tyckte jag att jag var värd! 

Viggos Värld

Idag när jag, Leeah och mamma sprang på stan för att leta barnkläder till en ny liten kusinbebis, så hittade vi Viggos Värld, en ny affär på stan. En affär som nästan bara hade kläder från Geggamoja. En liten och mysig affär, som tyvärr låg lite felplacerad med tanke på vilken målgrupp den riktade sig till. Jag köpte inget, men mamma hittade några barnmössor och gjorde några fynd där. 

I påsen från Kavat

Det här var vad som följde med oss hem från Kavat-store i Kumla. Två par vårskor till Leeah och ett par sommarsandaler till Max.
 
Vi hittade förra årets modell på skor till Leeah, för endast 299:- styck. De rosa ville vi ha i årets gula färg, men de lämnade vi kvar när vi hittade de här istället. De rosa tog vi i storlek 23, så att de passar nu och de vita får hon ha sen när de rosa är för små.
 
Max fick ett par svarta sommarskor, de kostade också 299:-. Även till honom tittade vi på årets modell, men lämnade kvar dem och tog de här svarta istället.