nytt skrivbord

inlägget innehåller annonslänkar för Svenssons i Lammhult, men är inte ett betalt samarbete.
 
Leeah har länge önskat sig ett skrivbord, och när hon fyllde fem år förra veckan så fick hon äntligen ett. Skrivbordet från String hittade vi hos Svensssons i Lammhult. Hon blev väldigt glad när vi satte ihop det. Idag har hon suttit där nästan hela dagen, det passade bra när det regnade ute.
 
Vill ni kika på fler Stringsystem, så hittar ni dem HÄR (länk)
 

En heldags-utflykt

I tisdags åkte vi på heldagsutflykt hela familjen. 
 
Vi började med några timmar på Varamobadet i Motala innan vi åkte vidare söderut. Vi letade efter Vreta kloster men hittade bara Vreta Slott. Så vi åkte vidare. På vägen till Gränna åkte vi förbi Omberg och letade efter jätten i berget. Noah var väldigt engagerad och ropade efter trollet medans vi bilade förbi Omberg.
 
I Gränna började han istället leta efter Polkagrisar som dansar. Han förstod inte riktigt att godiset var polkagrisarna. En hel påse poplkagrisar fick följa med hem, med både vanliga smaker till barnen och bar-smaker till Andreas och mig.
 
Sista stoppet, efter middag i JönköpIng fick bli slottsruinen Brahehus.
 
 

Första skolavslutnignen

 
 
För tre veckor sedan så slutade våran (lille?) kille förskoleklassen och hade sin allra första skolavslutning. Efter avslutningen så åkte jag och barnen ut till Söderköping och tittade på båtarna, strosade och åt en liten glass. Noah hade somnat i vagnen så det räckte med en liten glass för de stora. Efter det tog vi bilen in till stan igen och så fick barnen välja en varsin present i leksaksaffären. När vi var klara så ringde min mamma och frågade barnen om vi skulle åka till Smultronstället.
 
Så det var bara att ta bilen tillbaka till Söderköping igen för att möta upp mamma och min bror med familj, men den här gången blev det ingen liten glass och nu fick även Noah äta glass.
 
Efteråt strosade vi runt kring kanalen och tog oss även en bit upp på Ramunderberget, något som barnen velat tidigare under dagen men som vi inte kunde genomföra då.
 
Tänk, nästa år är det dags för Leeahs första skolavslutning. När fick vi så här stora barn? Vart tog tiden vägen?