Kvällsmat på Pinchos

Ikväll mötte jag upp Johanna och åt kvällsmaten på Pinchos. Vi skrattade, pratade minnen och diskuterade framtiden. Vi konstaterade att det snart är 14 år sedan vi lärde känna varandra. Nästa år är det visst 15-årsjubileum. Det måste firas på något sätt! 


Planering

Just nu håller jag på och kollar över vårens dagar och gör en grovplanering. Andreas och jag ska arbeta omlott och för att få vardagen att gå ihop behöver vi ta hjälp av både barnens farmor, farfar och morfar. Vår plan, från början var att skola in Noah på förskolan och ha honom där de dagarna jag skulle jobba. Sen skulle Andreas vara hemma med honom från maj. Men nu fick vi inte den förskolan vi ville så då får vi pussla ihop veckorna fram till sommaren istället.

Nyårsafton

Nyårsafton spenderades, som de sista åren, i goda vänners lag. Andreas lagade både god förrätt och helt fantastisk huvudrätt. Själv stod jag för efterrätten. 


Tyvärr har jag inga bilder att visa från kvällen för de hade jag hunnit flytta över till en extern hårddisk, som tyvärr har kraschat. Så just nu går mycket tid till att försöka ta reda på om bilderna går att rädda.