Drömmen om ett hus...

... blev visst en lägenhet än så länge. I sommar flyttar vi till en fyra i samma förening. Drömmen om huset kommer nog leva vidare, men nu behöver vi inte bo trångt i alla fall. Lite uppfräschning kommer lägenheten att få och det kommer att bli jättefint, tror jag! 

Ut en tur...

Hela helgen har vi varit på språng. Först ett fyraårskalas i lördags och sen var vi nere på stan igår. Vi tog en tur till Arbetets museum och Bamse-utställningen.

En av tankarna med utställningen var att man skulle lösa ett uppdrag, men våra små ville mest springa omkring och upptäcka genom att trycka på knappar och krypa in i gångar.

Dagen avslutades med att titta på vattenfallet, som barnen var väldigt intresserade av.

"Jag tycker han ska heta Charlie"


"Jag tycker att han ska heta Charlie" sa Leeah på morgonen för några dagar sen, bara för att vi äntligen har enats kring ett namn till lillebror. Det tog ett tag att hitta rätt namn till honom, och när de andra i familjen började kalla honom för namnet så backade jag och funderade på om vi inte kunde hitta något bättre namn. Men vi kan inte hitta något bättre namn till honom, för han är våran lilla
 
NOAH
 
En perfekt liten Noah, som vägde 3510 gram och var 51 cm när han föddes.