Första skridskoturen

Förra helgen tog vi på oss full mundering med vinterkläder och gick bakom huset till "vår" skridskobana. Barnen ville ha med sig sin mormor, så henne fick vi ringa dit också. Leeah åkte skridskor för första gången och det gick förvånansvärt bra. Båda barnen och Andreas åkte skridskor, medan min mamma och jag hade skor och bistod med hjälp till barnen.
 
Efter skridskoturen gick vi och åkte pulka innan barnen valde att rita utomhus en stund innan vi gick in i värmen. Helgen som har varit nu har gått i lite lugnare takt för min del. Detta för att den lille i magen mest har tyckt att det har varit så trångt att den verkade vilja försöka sparka sig ut genom magen eller ryggen.

Hemmagjord pizza

Igår åt vi hemmagjord pizza, hela familjen och mina svärföräldrar. Alla fick en egen pizza och fick lägga på sin egen fyllning på pizzan. Barnen visste precis vad de ville ha på sin. Leeah hade gärna fyllt pizzan med alla champinjoner som fanns.
 
Själv gjorde jag en pizza med skinka, ananas och färska champinjoner.
 
Efter några veckor med vattkoppor här hemma är det skönt att barnen har varit friska hela veckan. Dock så har lilla fröken blivit lite förkyld över helgen. Nästa vecka är sista jobbveckan för mig innan bebisen kommer.,

Sista festen för året

 
Sista festen för året spenderades hemma hos ett par goda vänner med trerättersmiddag, skratt och så klart fyrverkerier vid tilvslaget. Några av barnen hade somnat tills det  var dags att gå ut, men våra små ungar höll sig vakna. Lillan somnade i min famn efter att vi kommit in igen och Max somnade i bilen på väg hem.
 
Nu ska jag snart fixa iordning mig för det här årets första fest istället, då vi ska fira min farfar som fyller år idag.