Det blåa vinet

 
För några helger sen, när det var finalen för melodifestivalen, passade jag och svägerskan på att testa det här blåa vinet.
 
Vinet, som heter Marques de Alcantara, är ett torrt vin från Spanien som fått sin blåa färg från blåa druvskal om tillsätts efter jäsningen. Jag tyckte att vinet var gott som sällskapsvin och det är just så som det rekommenderas att drickas, om man inte vill göra drinkar på det. Om inte annat, så är det ett häftigt vin att köpa för att ge bort som present.
 
Vinet finns att beställa på Systembolaget. Om du är sugen att testa Marques de Alcantara kostar så kostar det 119 kr och har beställningsnummer 76893, om du inte hittar det i just din butik

Inspiration till hallen

För ett tag sen ingick jag samarbete med Svenssons i Lammhult, där jag tidigare har handlat inredning, bland annat barnens Stringhyllor. Inlägget innehåller annonslänkar.
 
Just nu letar jag inspiration till vår hall. Vi behöver både förvaring och inredning. Jag är ute efter någon ny ljusstake. Vi har en på golvet just nu, men lillebror går och äter på ljusen som vi ställer i den. Därför skulle jag vilja byta ut den mot någon fin piedestal och sätta upp en eller flera ljusstakar på väggen istället. På Svenssons i Lammhult, hittade jag ljusstakar från MENU, som skulle kunna passa i hallen.
 
 
 
 
Sen kan jag inte bestämma mig för om vi ska ha "The Dots" eller förvaringen Mitten Shelf från Maze som extra avhängning till barnens kläder.
 

Öppet hus

I går var det öppet hus med barnklädes-visning. Det var en tapper liten skara som kom. Vårens kollektion var helt underbar med ljusa fina färger. Till flickorna var det mycket rosa, gult, ljuslila och lite marinblått. Till pojkarna var det gråa, blåa, gröna och petrolfärgare kläder. Det blev en liten beställning till barnen. 


Men jag vet faktiskt inte om jag kommer ha fler visningar, det är många sons äger i förväg att de är intresserade men när datum är satt så kan de inte. Det känns lite onödigt att ha visningar om ingen kommer.