Promenad i helgen

I helgen var jag och barnen ute på en långpromenad. Fast det var ju bara jag som promenerade. Leeah sov i vagnen och Max premiärcyklade för i år. Efter ett tag stötte vi på min mamma, så då blev vi i alla fall två som promenerade. När solen var framme så var det helt underbart vårväder. Men så fort solen gick i moln, eller en kort stund när vi var i skogen, kände man att det var lite kallt.
 
Jag vågar inte plocka fram vårjackan riktigt än, för något eller några bakslag i vädret kommer vi säkert få.
 

Paket

Igår fick barnen ett varsitt paket av deras nya lilla vän Tyra (med föräldrar såklart). En klänning och en tröja i fina vårfärger låg i paketen. Barnen kommer att bli så fina i vår!
 
Tack snälla Tyra!!
 
// Från åhlens //
 
 

Leken

Brandbilen hade krockat så hårt att den vältde och låg på sidan. Som tur är så fanns det massor av verktyg i närheten, så att en Brandmännare kunde laga den. Men det tog lång tid att laga alla trasiga delar. Efter ett tag kom en assistent eller en till brandmännare, det är i dagsläget lite oklart vilket. Både sågen och hammaren användes för att fixa den trasiga bilen. Assistenten använde dock inte lika mycket verktyg, utan fick arbeta mestadels med sina händer. Någon liten skiftnyckel eller skruv använde sig dock assistenten av medan Brandmännaren fortsatte laga med hjälp av den stora borren.
 

Det som var härligast att se, var att lillasyster fick vara med på ett hörn i leken idag. Hon fick känna och klämma på både verktyg och brandbil utan att storebror sa ifrån.