En liten sjuk

I tisdags åkte vi in till sjukhuset för att kolla lillebror som var lite tung i andningen och som hade hostat några dagar. Väl där så upptäcktes att han inte syresatte sig ordentligt så vi blev kvar ända tills i lördags eftermiddag. Doktorn hörde att han hade slem i lungorna och hade fått en lungvägsinfektion. Det togs massa prover på honom som visade att han hade fått en virusinfektion samt att han mådde bra förutom syresättningen och slemmet. 

Han är fortfarande lite hostig och vill gärna vara i min eller Andreas famn. Andreas började jobba idag. Så den här veckan kommer vi bara ta det lugnt. Max och Leeah får också vara hemma för att inte släpa hem mer sjukdomar.

Lillebror

 
I onsdags natt kom äntligen lillebror med dunder och brak. Det började utdraget med lång tid mellan värkarna, men på slutet gick det väldigt fort, precis som med storasyster. Så fort han var ute så var det helt självklart att det var han som hade legat där inne i magen och bökat runt. Redan vid första mötet blev han älskad av sina storasyskon.
 
Nu är vi hemma och lär känna vår nya familjemedlem, och bara tar det lugnt.

Dagen innan

Fotot taget i vecka 39 (38+6)
 
Jaha, då var dagen innan beräknad förlossning här och än så länge så känner jag ingenting. Eller lite pinvärk och att bebis vill trycka sig ut genom magen har jag känt men inga sammandragningar eller värkar. Innan den la sig med huvudet nedåt för några vekor sen så kunde jag få sammandragningar på kvällarna men sen den la sig tillrätta så blev allt genast mycket lugnare. Dock så känner jag mig tung i kroppen och vaknar flera gånger på natten, så snart hoppas jag att vi får träffa den lille.