iris hantverk

~ Inlägget är reklam för iris hantverk och Hemtex ~
Jag har länge spanat på knopplisten från iris hantverk, och blev så glad idag när jag såg att Hemtex är återförsäljare åt dem. Så knoppslisten och en kökshandduk är på väg hem till oss nu.
 
Vill ni också handla en del av iris hantverk's sortiment, så kan ni hitta det HÄR. För övrigt så har Hemtex just nu ytterligare 30% på rean för att göra plats för höstens nyheter,. Passa på att fynda!

En helg på landet

Den här helgen spenderades på landet där det var röjardag och höstmarknad. 

Barnen tyckte att det var roligt att titta på elden i skogen och Leeah hjälpte till att släpa lite röjda träd från skogen till elden. 

Tyvärr var det väldigt kallt igår så vi åkte hem efter lunchen. Noah och jag åkte och simmade istället. 

En tur till akuten

Igår, mitt i rasten på jobbet, ringde vårdcentralen upp mig. Jag hade ringt dem när jag vabbade förra veckan och nu trodde de att de hade svar på varför lillkillen kräks på nätterna. De ville i alla fall att vi skulle upp till barnakuten. 

Så tillbaka till jobbet för att packa ihop mig, åka och hämta lillen på föris, hämta morfar och åka upp till akuten. På akuten blev Noah, efter lite väntan, undersökt av doktorn och fick ta några prover som såg bra ut. Men doktorn trodde inte på samma teori som doktorn på vårdcentralen. Så nu står vi igen på ruta ett och kommer fortsätta att utreda varför han kräks.