Klä om köksstolarna

Dynorna på våra köksstolar har blivit riktigt slitna, så i förrgår bestämde jag mig för att klä om dem. Jag hade köpt tyg på en tygaffär inne i stan, redan innan julafton och lånade en häftpistol av mamma. Själva omklädningen tog bara någon timma att göra inklusive tillklippning av tyget.
 
Istället för svarta skinnsitsar har stolarna nu ett brunt tyg. De blev både fräscha och fina. Och så är det roligt med lite nytt.

God fortsättning!

Julafton firades med båda våra familjer. Först träffade vi min familj hemma hos min bror. Där åt vi gott, umgicks och barnen lekte innan vi åkte och firade med Andreas familj hemma hos hans föräldrar. Där tittade vi på Kalle Anka, åt mer julmat och umgicks. Självklart var det julklappsutdelning på båda hållen, så Max var helt i extas när kvällen kom. På Juldagen och annandagen firar vi lilljular tillsammans med lite övrig släkt, så vårt julfirande går det verkligen ingen nöd på.
 
På Julafton kom tomten och delade ut paket. Max sken upp och stod snällt och väntade tills han fick något paket.
 
Max var helt lyrisk på morgonen när han fick öppna två paket som tomten hade lämnat under granen. När han såg att han hade fått ett strykjärn och en strykbräda var lyckan total!
 
Nu vill jag bara önska er en god fortsättning! Ta hand om er de sista dagarna det här året!

Dan för dopparedan

Dan före doppardan har tillbringats med svärföräldrarna, samt med Andreas syster och systerbarn. Ja, efter lite spring i affärer med mamma.
 
Kvällen har dock tillbringats i vardagsrummet hemma där de sista paketen har blivit inslagna. Ett tag fick jag se på lite julprogram innan Andreas kom och tog över tv'n. Det var tydligen en väldigt viktigt och spännande fotbollsmatch som han var tvungen att se. Och efter alla år har jag förstått hans kärlek till fotbollen. Nej, nu ska jag ta och sova så att tomten kan komma någon gång...