Helgtips

~ Inlägget är ett samarbete med Polarn o. Pyret och innehåller annonslänkar ~
 
Idag har Polarn o. Pyret medlemsdag, där man som medlem kan få träffa experter i butiken som hjälper er att hitta rätt ytterplagg till hösten och vintern. Och den här helgen får även alla medlemmar 25% på utvalda jackor, både i butik och online. Jag la en beställning på nätet igår till mina pojkar, så nu är jackor i nästa storlek fixad.
 
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Erbjudandet 25% rabatt på utvalda jackor, gäller för dig som är eller blir medlem
från fredag 29 oktober till söndag 1 oktober. HÄR kommer ni till erbjudandet.

VAB och fruktkräm

Natten till i går slog den välkända magsjukan till igen, trodde vi. Men så var det inte. Det var fjärde gången den här månaden som lillebror kräks på natten och sen är till synes helt frisk på dagarna efter. Därför har vi börjat funderat på om han har fler allergier som vi inte vet om.
 
Det blev ändå till att vabba för honom i går och idag, då förskolan inte vill ha dit barn som kräks utan att man vet orsaken och det förstår jag. Jag tänkte igår att jag ändå skulle ge Noah mat som om han vore magsjuk, det vill säga mild och kokt mat så igår ställde jag mig och kokade fruktkräm utan socker till mellanmålet. Han fick äta den med havregurt och vi andra åt med vanlig yoghurt.
 
Jag känner att det är skönt att jag har kontaktat vårdcentralen som skulle kolla om han behöver någon utredning samt att vi har tid till allergimottagningen i oktober, för så här kan vi inte fortsätta att ha det.

Medlemsdagar

~ Inlägget är i samarbete med Hemtex och innehåller annonlänkar ~
 
/ Pall / Bomullspläd / Grå kudde / Prydnadskudde / Smyckesskrin / Timglas /
 
Nu när hösten har kommit så är jag sugen på att fixa iordning i vårt vardagsrum. Vi har inte fått upp tavlor där än, och nu när blommorna kastades så ser hela rummet jättetråkigt ut. Jag får ta en tur till Hemtex, som just nu har 25% rabatt på hela sortimentet till den 1 oktober för alla som är eller blir medlem. Det är dessutom fri frakt om man handlar för 300:- och Hemtex har alltid fri frakt till deras butiker.