Stockholm

Idag går mina tankar till vår huvudstad och alla som på något sätt blivit drabbade av det hemska som hände där igår. 

En sådan här händelse får mig att tänka till på hur världen ser ut idag, dagen efter att ytterligare ett terrorbrott har ägt rum. Det är terroristernas mål (oavsett om de är ensamma eller organiserade galningar) att skapa rädsla. Att få folk att bli misstänksamma mot varandra och öka klyftorna. Rädsla föder fördomar. Fördomar föder hat. Hat föder våld. 

Det är vi, jag och du, som axlar ansvaret att uppfostra våra barn och uppfostra nästa generation att bli bättre än den här. Vi måste lära barnen empati, respekt, vänlighet och medmänsklighet. 

Jag tror att våldet slutar, den dagen vi slutar vara rädda. Den dagen världen slutar vara rädd. Ta hand om er idag! Ta hand om era nära och kära. Själv sitter jag och tittar på när mina tre barn leker med sina kusiner. Fem barn som jag älskar, och som jag ska lära empati, att känna kärlek och få en tilltro mänskligheten. 

POMPdeLUX-beställningen

För ett tag sen hade jag homeshopping från POMPdeLux, och självklart passade jag på att fylla på barnens garderober.
Här provar Leeah årets modell på fleecetröjan. I år fick det bli en mörkblå till henne. Fleecetröjorna är helt underbart mjuka och hon använder dem väldigt ofta.
 
Här är resten av hennes beställning. Ett par mörkblå byxor med guldstänk. En grå tröja med guldglitter, som tyvärr inte syns så bra på bild samt baddräkt och nya strumpbyxor. Jag måste säga att jag nog inte har hittat några bättre strumpbyxor.
 
Noah fick bara några kläder. Två tröjor och ett par shorts till sommaren. Jag tycker verkligen om enkelheten och de fina trycken i kollektionen. Sen är det även tummen upp för kvalitén!
 
Max fick lite sommarkläder, men det blev lite fel i storleken så jag fick returnera dem för att få en större storlek. Det är också ett stort plus att PompDeLux har gratis frakt vid byte.