På jakt efter överkast

Nu när vi har flyttat och köpt ny säng, så är jag på jakt efter ett nytt överkast. Vi köpte ett men det blev lite för litet eftersom den nya sängen är så hög. Jag ska försöka ta mig ner till stan någon dag och se om Åhlens har några snygga grå överkast. Det här på bilden var väldigt fint, men var tyvärr också för litet för oss.
 
(Innehåller affilliatelänkar)

Aloe Vera

Sedan en kort tid tillbaka är jag återförsäljare för Forever Living's Aloe Vera-produkter. Jag har tidigare druckit Aloe Vera, men slutade för några år sedan. Varför vet jag egentligen inte, eftersom jag faktiskt mådde bra när jag drack det.
 
För er som inte vet det, så är alltså Aloe Vera en subtropisk växt som klarar att lagra mycket vatten. Den finns cirka 400 olika sorters Aloe i världen, men bara en sort som vi använder. I Aloe Veran's blad finns en trögflytande gelé. Gelén sägs ha en läkande effekt, och används både i hudkrämer, Aloe Vera-dryck och i salvor mot brännskador. Namnet Aloe Vera kommer från Aloë, som betyder Medicinalväxt på arabiska och Vera som betyder äkta på latin.
 
Var inte rädda för att kontakta mig om ni har några frågor om Aloe Vera från Forever Living eller om ni vill köpa något. (Ni kan klicka på bilden så kommer ni in på hemsidan och kan läsa mer)

Helg igen

Veckorna går så fort, och nu när Andreas semester är slut och jag ska rodda hem och tre barn så finns det knappt någon tid till att blogga. Idag ska vi på barnkalas innan vi tar en sväng ner till stan och augustifestens marknad.