Hemmapyssel

Idag har jag suttit och pysslat hemma till jobbet. Jag håller på med ett alfabetsmemory och med en sak till samlingen men limmet har tagit slut och jag känner inte för att gå bort till affären och köpa nytt. Just nu har jag tagit rast medan jag beslutar om jag ska gå till affären eller om jag ska ge upp för idag.

Jag kanske ska hänga tvätt medan jag tänker, så att jag får någonting gjort.

Jobba hemma

Idag blir det att jobba hemma för min del. Jag gick ut till bilen i morse, men förstod vad jag hade att vänta på vägen så jag vände och gick hem igen.

Så nu ska jag planera hemma och göra lite förberedelser istället.

Snö, snö... och mer snö

Just nu har jag tröttnat på snön. Inte snön som är på marken, utan att det ska komma ner ännu mer. Jag tycker att det kunde räcka nu. Minus 8 grader och snö på marken hade varit underbart, men inte snöoväder med olyckor, försenad trafik och avåkningar.

Inte nog med trafikkaoset, det blir ju kaos överallt. Unga som gamla ska traska fram i snöovädret med mössorna nerdragna och utan att se vart de går. Jag får se om jag kommer till jobbet i morgon på grund av ovädret. Jag skulle inte tacka nej till en mysdag hemma om jag skkulle bli tvungen.

Nu ska jag gå och göra klart mina chokladtryfflar som jag påbörjade förut.