Inställd utbildning

Ja, idag skulle jag egentligen ha varit på första hjälpen-utbildning med inriktning barn, men eftersom Leeah har varit vaken nästan hela natten så valde jag att stänga av ringklockan i morse och sova vidare. Jag gick i och för sig utbildningen för två år sedan och hoppas att jag får gå den när jag börjar jobba igen.

Jag får istället visa lite kort från gårdagen. Efter att ha varit på klädbytardagar hamnade vi i Folkparken. Max hade så roligt att han inte ville gå hem när Leeah behövde äta. Så han och mormorn stannade kvar i parken. 

Efter att lunchen hade intagits åkte jag och träffade Tessan och Tyra. Vi hamnade på Halvars och åt årets första premiärglass. 

Fredag


Idag har jag och barnen varit på öppna förskolan. Leeah har lekt med hennes simkompis, från babysimmet, och Max lekte mest med sin mormor. Nu i eftermiddag ska jag åka och lämna in lite kläder till en klädbytardag innan jag ska ta helg med lite bästis- och bebismys.

// Tröja Lindex // Jeans H&M //

De kan mina barn


Lillasyster, som precis har börjat krypa, har en förmåga att ställa sig upp mot allt som går. Då kan det visst hända att saker som ligger i vägen åker ner på golvet. Så idag har jag fått springa efter henne och plocka, eftersom vi ska ha lite besök ikväll. 

Efter mellanmålet började storebror leka någon form av kast-lek, för det tog inte lång stund innan hans rum, och en del av hallen, såg ut så här. Så när Andreas kom hem blev det även storstädning i den delen av lägenheten.