En dag på landet

Idag, efter att ha varit ute och lekt på gården i två timmar i morse, så tog vi bilen och åkte ut till min bror och hans familj på landet. Barnen har lekt, badat och sprungit omkring hela dagen. Vi har ätit lunch och väntar just nu på att middagen ska bli klar. 

Jag fick även rensa bror mins rabarberland, och även fast jag tog massor av rabarber så finns det en hel del kvar. Så i veckan blir det nog både rabarbersaft och rabarberpaj.

Cykeltur

Igår tog vi en lång cykeltur, jag tror att det var den första hela familjen. Max cyklade själv och Leeah åkte bak på min cykel. 

Vi cyklade runt omkring i södra Norrköping och stannade på vägen och pumpade däcken på min cykel och åt lite glass. Jag och barnen hann även med en sväng till lekparken efter cykelturen medan Andreas åkte hem och påbörjade maten.

Midsommardagen

Här är två kort från midsommardagen. Jag hade klänning dagen till ära, men eftersom det var både kallt och blött så hade jag både tröja (och vissa stunder även jacka) och gummistövlar. 

Vi hann precis med dansen kring midsommarstången innan himlen öppnade sig. Då gick vi istället in under taket så att barnen fick fiska fiskdamm.

Sen åt vi tårta och rabarberpaj innan jeansen och strumporna åkte på.