Liten har blivit stor

 
Nu har Max sovit i eget rum i snart två veckor. Han vaknade av oss på kvällarna, så då kände vi att det var dags att han fick sova i eget rum.
 
De tre första nätterna var jobbiga (men inte för mig) men sen dess har det gått väldigt bra, fram till för två nätter sedan. Nu är han lite förkyld, så därför tror vi att han sover lite oroligt. Men han somnar bättre på kvällarna än han gjorde i vårt sovrum, så det verkar som han trivs där inne.

Jobb och möten

Jag kom hem alldeles nyss från jobbet, för ikväll hade vi kvällsmöte. Som tur var så hann jag hem innan lillemannen gick och lade sig. När jag kom hem var även svärmor och svärfar här och hjälpte Andreas. Han gjorde nämligen en titthålsoperation igår och hade lite svårt att röra benet idag.

Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Jag ska titta lite mer på SOS sommar innan det är dags för sängen.

Skogen

I söndags var jag, Andreas och lilleman i Vrinneviskogen. Jag kan säga att jag ångrade mig ganska så snart efter att vi hade kommit dit, då jag såg en orm ringla iväg.
 
Det blev visst fel väg, eller?
 
Den här var i närheten av ormen. Och sen såg jag en orm till (och Andreas såg ytterligare en), så då sprang jag snabbt iväg. Jag undrar om grodan blev ormmat...
 
Efter att lillemannen hade kastat kottar ett tag, och försökt rymma åt andra hållet så kom vi till fågelsjön. Men där ville Max bada, så vi fick gå vidare.
 
Max blev trött, så då tog vi en lång skogspromenad tills han somnade.
 
Sedan åkte vi och handlade och tittade på barnvagn istället.