Shopping

Igår efter att svägerskan med familj hade åkt ner till Skåne och medan Max sov middag hos farmor och farfar så passade jag och Andreas på att ta en sväng till Närmaste köpcentrum. Vi skulle egentligen bara handla lite mat, men eftersom vi var barnlediga så passade vi på att gå i andra affärer också.
 
Jag kom hem med både nya stövlar och en tröja, såsom nya strumpbyxor, vantar och mascara, medan Andreas hittade två par jeans. Några saker var riktiga fynd, medan andra var lite dyrare.
Skor Kalle P. Sko / Tröja H&M
 

Fint besök

På tredjedagen kom Andreas syster med familj till stan. Vi har hunnit med en hel del under de här dagarna. I torsdags firande vi traditionell jul med julmat, paketutdelning och julklappsspel.
 
I fredags bröt vi av med lite bowling och efter det åkte vi hem och åt tapas, med olika sorters salami, parmaskinka, kex och ostar och en gudomlig kycklingpaj.
 
I går gick vi "unga" vuxna på bio och så The Hobbit, medan Max och hans kusiner var med farmor och farfar. Enligt de stora kusinerna hade de haft det väldigt bra bland annat med besök på McDonalds.
 
Idag innan svägerskan och familjen åkte hem så gick vi och matade änderna.
 

Tredjedag jul

Det blev inte så många kort på julafton, och speciellt inte några på mig eftersom jag stod bakom kameran. Vi firande i alla fall julen här hemma hos oss, med min familj och släkt och Andreas familj. Ja, fast hans syster med familj var inte med. Hon kom till Norrköping igår, så de ska vi träffa idag och fira jul med.
 
 
Det får bli några foton på den kalla maten så länge, så får vi hoppas att det blir lite fler kort idag.
 
God fortsättning på er!