Lördagsmiddagen

I lördags var vi barnfria, och tillbringade eftermiddagen och kvällen hemma hos en av Andreas barndomsvänner. Vi började med att skåla i champagne, och umgicks medans Mattias fixade det sista med maten.
 
Sen blev det en väldigt god och smakrik trerättersmiddag. Men efterrätten åt vi upp snabbt innan jag hann fotografera den.
 
Jag hade en jätteroligt kväll. Självklart var det tvungen att kollas och uppdateras lite på instagram och bloggar under kvällen, emellan i alla roliga samtal. Kvällen avslutades med att vi tittade igenom lite gamla kort från åren som vi har känt varandra, så där fick vi oss några skratt och mindes lite roliga tider.

Gårdagens

Så här såg jag ut under gårdagskvällen i alla fall. Mer bilder kommer senare, nu ska jag iväg till Kolmårdens djurpark en sväng.
 
// Kavaj H&M // Top Zoul // Jeans H&M //

Vattenlek

Igår vid frukost började Leeah ha vattenlek vid matbordet. Hon hällde vatten från sin pipmugg över i en annan mugg och höll på. Men det tog inte så lång tid innan hela matbordet var fullt med vatten. Då fyllde vi istället upp badbaljan och ställde den på en pall inne i duschen. Där fortsatte båda barnen vattenlek i nästan en timme innan det blev dusch och torkning.