BLACK WEEKEND

Inlägget är ett samarbete med Polarn o. Pyret och innehåller annonslänkar.
 
Jag tror inte att någon har missat att det var Black Friday igår. Hela helgen fortsätter i samma anda och har då blivit Black Weekend. I dag har Polarn o. Pyret ett väldigt bra erbjudande, de har nämligen 30 % på alla skalkläder! Gäller både i butik och online. Shoppar du online har de dessutom fri frakt hela helgen! Det är perfekt att handla lite julklappar nu på rean.
 
Jag kan tipsa om den fodrade skaloverallen, ett väldigt bra plagg nu innan snön har kommit, som komplement till regnkläderna. Mina barn har aldrig frusit eller varit blöta i Polarn o. Pyrets skalkläder. Erbjudandet hittar ni HÄR!

När lillan blev döpt

(null) Förra helgen var vi på dop. Den lilla hjälten som föddes för snart ett år sedan har hunnit bli så stor att hon numera är döpt. 
 
(null)
(null)
Det var ett väldigt fint dop och våra vänner hade gjort så fint i kyrkstugan med jättegod lunch och fika. 

Varför sa jag inte ifrån?

(null)
I dag när jag skyndade mig hem från jobbet såg jag i ögonvrån hur en mamma öppnade bildörren och satte in barnet, som var två eller tre år, i bilen. Jag hann se att bilbarnstolen fanns där bakom föraren men barnet blev insläppt på högersidan. Sen skyndade sig mamman och hoppade in och startade bilen.

Jag har så dåligt samvete att jag inte stoppade mamman och ifrågasatte varför hon inte satte barnet i bilbarnstolen. Och jag hoppas verkligen inte att mamman åkte iväg med barnet löst i bilen eller att det hände en krock.