Trollmor


Såhär såg jag ut på jobbet idag. Vi har nämligen haft Halloweendisco med barnen. Vi har haft maskerad, ansiktsmålning och druckit spökdricka. 

Long time ago

 
Oj, oj oj. Nu var det visst länge sen jag uppdaterade. Veckorna springer bara iväg. Förra veckan var jag schemalagd 43 timmmar och så gjorde jag lite övertid på det också. Den här veckan arbetade jag några färre timmar men är ändå helt slutkörd. I början av veckan var  jag lite förkyld och hade ingen röst, men nu mår jag bättre. Nu ska jag strax åka iväg och få lite massage. En perfekt början på helgen.
 
Idag blev det en gammal bild från början av året.

FilmfestivalIdag var jag på min fjärde biofilm den här veckan. Det är nämligen filmfestival i stan. I veckan såg Andreas och jag både en komedi om vampyrer och en fransk film om hur det mest otippade i livet kan hända. Mamma och jag var och såg Chef i onsdags och idag var jag själv och såg en rysk film om ett barn som blivit övergivet av samhället. 

Det har varit fyra helt olika genrer så det har inte gått att jämföra filmerna någonting. Men filmen idag var nog den som berörde mig allra mest, även fast den stundtals var väldigt seg.