Varmt

(null)(null)I helgen var vi på 40-årskalas. Kalaset arrangerades lika mycket utomhus som inomhus eftersom det blev så varmt. Max var ute nästa hela eftermiddagen och kvällen och spelade fotboll med olika personer. Både jag och farmorn fick agera spelkompisar. 

LCC

~inlägget är ett samarbete med Åhlens och Kronans apotek och innehåller annonslänkar ~
 
(null)
(null)
Idag åkte vi ut till Åhlens Outlet. Där hittade jag LCC till halva priset. LCC säljs även ut på vanliga Åhlens HÄR, eftersom märket går i graven. Istället nylanserades produkterna under namnet Löwengrip i onsdags. När de bytte namn, så bytte de också logga och förpackningar. Därför säljs de "gamla" LCC ut, även om innehållet inte är gammalt. Så om ni bor i närheten och använder LCC, så kan jag tipsa om att åka till Åhlens Outlet!
 
På Kronans Apotek har de börjat sälja "nya" märket Löwengrip. Produkterna är fortfarande tillverkade i Sverige, men en del har förbättrats och så har förpackningen blivit mycket snyggare. HÄR hittar ni de Löwengrips nya produkter.

Helgbuketten

Helgbuketten, som nu står i en vas, kom i går med blombud. En av mina bästa vänner hade skickat den som födelsedagsblomma. Det var precis vad jag behövde för att livas upp till helgen.