Farfarsskjorta

Farfarsskjorta Lindex
 
Den här skjortan hittade jag på stan sist. Den kommer passa bra till lillens kommande födelsedag och alla övriga firanden.

Fotboll vs. Mama

Sambon tittar på fotbollen och jag har läst Mama under första halvlek. Det var några riktigt bra artiklar, fast jag har ju inte hunnit läsa så mycket. Nu packar jag ihop tidningen och kryper ner i sängen. Jag får se om jag orkar läsa några rader i min bok innan jag somnar.
 
Just det, prickarna (tre stycken) var troligtvis inte vattkoppor. För i så fall skulle i alla fall den ena ha blivit en skorpa i dag och det har den inte.

Sjung, alla sjung!

Just nu går Allsången på vår tv. Då måste ju ändå sommaren ha kommit hit, även fast vädret inte alltid visar det.
 
Idag har vi varit hos Max kompis Angelina. Det är så härligt att se barnen ihop när de kryper omkring på golvet och leker tafatt. Sedan gick vi mammor ner på stan och åt lunch medan barnen sov. Det inhandlades en liten tröja till Max, men vi hittade ingenting på rean. När vi åkte hem så tog vi en sväng förbi mammas jobb och deras BVC. Max har nämligen några prickar så de fick kolla så att det inte var vattkoppor. Men vi fick rådet att avvakta. Imorgon, eller på torsdag kan man se om det är vattkoppor eller inte.